HTML

Ifj. gourmand

Egy ifjú gourmand jókat eszik, iszik, és mindenről leírja a véleményét. Közben pedig szeretne igazi ínyenccé válni.

Utolsó kommentek

Alkotóbarlang - Odeon Kávézó

2010.03.28. 14:40 HuPiedone

A néhai kis "művészmozik" közül sokan bezártak, néhányuk pedig sikeresen átmentette magát az új évezredbe. A recept nem is olyan bonyolult: kávézót kell nyitni, ahol jól el lehet üldögélni. Ezt találta ki az Odeon tulajdonosa is, és milyen jól tette.

Odeon Kávézó
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.
1/349-2776
odeon-lloyd.hu

Utolsó látogatás ideje: 2010. március

Ez egy elég rövid írás lesz, mert bár sokszor jártam az Odeonban, a saját "termékek" közül csak a kávét próbáltam. Meg kell mondjam, az pedig remek, és ez egy kávézónál nem utolsó szempont.

A hely nagyon jó hangulatú, olyan zegzugokkal rendelkezik, ahol az ember szívesen elücsörög újabb és újabb tejes-, vagy nyáron jegeskávék mellett, miközben nyomogatja a laptopját. Erre is utalok a címmel: az Odeonban remekül lehet házon kívül inspiratív környezetben dolgozni, megbeszéléseket és beszélgetéseket tartani. A kávézó tényleg mindehhez hozzájárul, kellemesen nyüzsgő, de nem zajos, egyszóval igazán pompás. Nyilván digitális nomádnak szükséges a wifi, az itt is van, bár ha sokan használják, nem túl gyors.

A pultoslányok kedvesek, a mosdó tiszta, az árak pedig teljesen normálisak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

szerintem: (4/5)
szerintetek: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: odeon kávézó

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr731874870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása