HTML

Ifj. gourmand

Egy ifjú gourmand jókat eszik, iszik, és mindenről leírja a véleményét. Közben pedig szeretne igazi ínyenccé válni.

Utolsó kommentek

Castro Bistro - Villámkritika

2011.04.02. 14:19 HuPiedone

Már sokszor voltam a Castroban, mert az étel korrekt áron is mindig kiváló. Bátor lépéssel a nemdohányzó rész dohányzótól való szeparálását úgy oldották meg, hogy az egy teljesen külön helyiség, külön bejárattal, külön pulttal.

Castro Bistro
1075 Budapest, Madách tér 3.
Facebook oldal
1/215-0184

Utolsó látogatás ideje: 2010. december

A többnyire kifejezetten nyers kiszolgálást ellensúlyozza remek ételkínálat: személyes tapasztalatom a "Spenótos rizottó koktélrákkal" (kellemesen fanyar ízt ad neki a spenót, a rizs úgy összetapad, de nem gittszerű, ahogy kell, rák pedig van benne bőven), a "Rántott hekk spenótos burgonyával" (kicsit jobb, mint a strandon...) és a "Marhapörkölt túrós csuszával" (igen nagy adag, omlós húsból és kitűnő csuszával) című étkekkel volt. Ahogy kitalálható, mindegyikkel meg is voltam elégedve.

Aki nagyobb gasztro-kalandokra vágyik, kipróbálhatja az érdekesen egymás mellett szereplő indiai és délszláv kajákat is: én az előbbivel óvatos viszonyban vagyok, az utóbbiból pedig olyan autentikus (délvidéki) élményekkel rendelkezem, amiket valószínűleg sehol máshol nem lehet megközelíteni sem. Maradok tehát a többinél.

Kávé is van, bár semmi különös (aki kifejezetten kávézásra vágyik, inkább a nagyon hangulatos, hibátlan Semiramis kávét kínáló, a Castrotól ötven méterre található Fél Nyolcba menjen), a mosdó pedig poénos a sok, művészhelyeken megszokott matricától.

Ajánlom!

szerintem: (4/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá!

Címkék: kritika vendéglő kávézó villámkritika castro bistro

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr902793618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása