HTML

Ifj. gourmand

Egy ifjú gourmand jókat eszik, iszik, és mindenről leírja a véleményét. Közben pedig szeretne igazi ínyenccé válni.

Utolsó kommentek

Földes Józsi konyhája - Villámkritika

2011.07.29. 13:11 HuPiedone

Földes Józsi konyhájában mindig a végletekig tisztességes ételeket főznek, és egyáltalán nem cél a magas gasztronómia fellegvárainak ostromlása. Megbízható, kulturált, bármely napra. Ahol a falra kiakasztott képeken is szereplő névadó gyakran látható.

Földes Józsi konyhája
1027 Budapest, Frankel Leó út 30-34.
foldesjozsikonyhaja.hu
1/438-3710

Utolsó látogatás ideje: 2011. június

Néha persze van Földes Józsi konyhájának is rosszabb napja, mert ettem már náluk egyszer tökéletes (megfelelő vastagságú, szaftos, ropogós, aranybarna panírban ízletes húsú) borjúbécsit, máskor meg túlklopfoltat. Halászlével próbálkoztam, de az meg sajnálatosan vékony volt. Végülis mindegy, mert a többi alkalommal, az esetek nyolcvan százalékában mindig meg voltam elégedve.

Az étlap szezonális, ahogy az a nagy könyvben meg van írva: néhány mindig beszerezhető alap tételtől eltekintve naponta változik, ami egy nagyon szimpatikus vonás. Mindezeket elérhető áron kínálják.

Az mindig eleve ad valami pluszt egy helynek, ha a tulajdonos magáról nevezi el. Számomra ez erős elkötelezettséget mutat, hiszen így egy elégedetlen vendég rögtön tudná, kit kell szidni. Vagy kinek az anyukáját... Földes Józsit én viszont csak dicsérni tudom:

Ajánlom!

szerintem: (4/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá!

Címkék: kritika vendéglő földes józsi konyhája villámkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr122799273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása